Bamse ja Billy Boy (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.7 MB)
Språk
Finska
Serie
Bamse (del 7)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Ville-Veikko Niemelä
Utgivningsdatum
2022-01-19
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Terhi Kemppinen
ISBN
9788728090039
Bamse ja Billy Boy (ljudbok)

Bamse ja Billy Boy Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-01-19

Styckköp

17

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bamse ja kaverit menevät siittolaan katsomaan hevosia ja saavat sieltä ilmaiseksi mukaansa valkoisen, mustapilkullisen hevosen, joka potkii ja puree. Hevonen on äkäinen, koska se on kengitetty väärin. Kun asia korjataan, hevonen osoittautuu nopeaksi kilparatsuksi. Se nimetään Billy Boyksi, ja Bamse alkaa kilpailla sen kanssa.

Rahanahne Kroisos laittaa kuitenkin kapuloita rattaisiin, koska haluaa oman Tornado-hevosensa voittavan kaikki kilvat. Kumpi hevonen lopulta vie voiton?

Rune Andréasson (1925-1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta - maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita - olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna