Chokladligan och den magiska kristallen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (137.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cajsa svensson
Utgivningsdatum
2021-12-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728117668

Chokladligan och den magiska kristallen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-07

Styckköp

98
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är julafton och Jenna och Pedro är mitt uppe i julklappsutdelningen. Då hörs ett svagt surrande från himlen. Utanför familjen Johnsons hus i Kurremölla landar en besättning främmande varelser med sitt rymdskepp. Julafton bleknar jämfört med det äventyr som väntar Jenna och Pedro. Snart är de på väg till både Kurremöllas chokladfabrik och FN-högkvarteret i New York. Ett viktigt uppdrag vilar på deras axlar. Livet på jorden kan förändras för alltid - om bara barnens listiga plan lyckas.

"Chokladligan och den magiska kristallen" är en äventyrsrik barnbok från 8 år fylld av spänning, humor och chokladpraliner.

Margaretha Malmgren är en svensk författare och journalist. Hon har bland annat skrivit barnboken "Chokladligan och den magiska kristallen" och arbetar som fictionredaktör på Aller media.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margaretha Malmgren

  • Ruskigt råstarka Ruben

    Margaretha Malmgren

    NÄR SUPERSTYRKA OCH MEGAMOD VÄXER FRAM Det är inte lätt att få syskon. Det vet Ruben. En skrikig, rapig och fisig liten Rut har tagit hans plats hos familjen Fritz i Nissebo. Samtidigt som Ruben kämpar med en plan för att få bort Rut, jagas han av...