Brinnande kust (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Courtney
Utgivningsdatum
2022-02-24
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
ISBN
9788728129623

Brinnande kust E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-24

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Michael Courtney, en av första världskrigets allra skickligaste piloter, störtar i Frankrike har han turen på sin sida. Alldeles i närheten bor den ädla Centaine de Thiry, som inte bara räddar hans liv, utan även blir hopplöst förälskad. Efter att Michael återvänt till Sydafrika lämnas Centaine ensam kvar - gravid med hans barn. För att återförenas med sin älskade ger hon sig så småningom ut på en lång resa över Atlanten, men något går fel. Skeppet förliser och plötsligt är en hjälplös Centaine fast i hajrika vatten utanför den ökända Skelettkusten. Ska hon försöka simma till land, där allt som väntar henne är öken? Finns det överhuvudtaget något hopp om räddning?

Brinnande kust är den fjärde delen i Wilbur Smiths storslagna krönika om släkten Courtney.

Wilbur Smith (1933-2021) var en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smiths romaner skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia och innehåller både äventyr och romantik.

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith