När lejonet äter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Courtney (del 1)
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ansis Grinbergs
ISBN
9788728129753

När lejonet äter E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-03-15

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När tvillingarna Courtney föds år 1860 är deras öden redan förutbestämda: en dag ska de ärva sin fars förmögenhet och familjens farm. De två bröderna kunde dock inte vara mer olika. Den inåtvände bokmalen Garrick undviker helst allt som har med boskapshantering att göra, medan den älskvärde Sean är äventyrslysten och stark. Det tycks uppenbart vem som är bäst lämpad att ta över farmen. Men det är inte alltid saker och ting blir som man tror...

När Garrick plötsligt tvingas bli farmens överhuvud, och sköta boskap på heltid, ger sig brodern ut på egna äventyr. Kriget mellan det brittiska imperiet och zuluriket bildar en dödlig kuliss till Seans jakt på spänning, kvinnor och rikedomar. Men exakt vad är han egentligen menad att göra? Kommer våghalsigheten att löna sig - eller kosta honom livet?

'När lejonet äter' är den första delen i Wilbur Smiths omåttligt populära äventyrsserie om släkten Courtney.

Wilbur Smith (1933-2021) var en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smiths romaner skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia och innehåller både äventyr och romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith