Tillbaka till Afrika (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (1199.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Släkten Courtney
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2022-03-01
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ansis Grinbergs
ISBN
9788728129869

Tillbaka till Afrika Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-03-01

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
General Sean Courtney är en sliten man när han lämnar första världskrigets efterdyningar i Frankrike och beger sig hem till Sydafrika. De senaste decennierna, präglade av ekonomiska förluster och flera blodiga krig, har tagit hårt på honom. Det har blivit dags att välja en efterträdare - någon som han vet kommer föra hans arv vidare. Blir det Storm, hans vackra men bortskämda dotter, eller Dirk, den girige och hatfyllde sonen? Det finns förstås ett tredje alternativ: den unge soldaten Mark Anders, tillika Seans nya assistent. Mark har överlevt skyttegravarna i Europa, men har han vad som krävs för att överleva rivaliteten i familjen Courtney? Seans nya skyddsling behöver utan tvivel all hjälp han kan få...

Tillbaka till Afrika är den tredje delen i Wilbur Smiths storslagna krönika om släkten Courtney.

Wilbur Smith (1933-2021) var en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smiths romaner skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia och innehåller både äventyr och romantik.

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith