Äktenskapspakten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2022-02-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728248393

Äktenskapspakten Ljudbok

(39 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-09

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I den lilla staden Bergsforsa i Hälsingland lever 35-åriga Evelina i funderingarnas tid. Hon är nöjd med sin tillvaro, men kan ändå inte komma ifrån känslan av att det inte blivit riktigt som hon tänkt. Vännerna har vid det här laget både gjort karriär och skaffat familj. Själv är hon singel och arbetar som mekaniker på föräldrarnas bilverkstad. Tanken är att hon ska ta över företaget, men är det verkligen vad hon vill?

Ett motorstopp utanför Bergsforsa blir en ovälkommen överraskning för Adam. Han är på väg hem, för första gången sedan pappans begravning, men nu undrar han om han inte borde stannat i Stockholm istället. Missödet med bilen betyder att han kommer tvingas träffa någon som han sedan länge tappat kontakten med. En kvinna som brukade vara hans bästa vän.

När Evelinas och Adams vägar korsas bubblar gamla känslor upp till ytan. En gång i tiden slöt de en pakt, men vad betyder det nu? Är de egentligen redo att mötas igen, efter alla dessa år?

Maria Arell är en svensk romanceförfattare bosatt i Hälsingland. Hon skriver om starka kvinnor, stora känslor och lyckliga slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Äktenskapspakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ältande
    -, 7 januari 2023

    Skulle vara feelgood men irriterande ältande. Hade högre förväntningar.

  2. Julmys
    -, 15 november 2022

    En lättsam och härlig feelgood långt bort från höstrusk och julstress, men ändå med stor igenkänning. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Arell