Systrarna Blaumans hemlighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (424.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Cederved Schmidt
Utgivningsdatum
2022-05-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728289006

Systrarna Blaumans hemlighet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-05-23

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vem är Mira Blauman? Faktum är att hon själv har svårt att svara på det. Hon har levt hela sitt liv i Stockholm, men modern Hannas förflutna har gjort hennes bakgrund till ett mysterium. Vem fadern var har hon ingen aning om. Varje gång hon har frågat sin mor har hon fått olika svar. Men vad hade Mira egentligen förväntat sig? Upplevelserna i Auschwitz, med Doktor Mengeles fruktansvärda experiment, har satt djupa spår i Hanna och tvillingsystern Rosa. Så till den grad att Hanna blivit psykisk sjuk.

Miras komplicerade förhållande till sitt eget ursprung påverkar henne starkt, särskilt när det kommer till kärlek och närhet. Samtidigt går även hennes moster Rosa igenom något liknande, när hon sent i livet får uppleva verklig passion. Kommer kvinnorna i familjen Blauman kunna övervinna det trauma som ännu håller dem i ett fast grepp?

Suzanne Gottfarb, född 1948, är en svensk frilansjournalist och författare. Hon skriver främst skönlitterära böcker, men har även gett ut en faktabok om andra världskriget och Förintelsen som riktar sig till skolungdomar. I sin roll som journalist skriver hon bl.a. resereportage och debattartiklar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Suzanne Gottfarb