Mörkret kallar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (285.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cecilie Mars (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2022-10-28
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Anna Gilham
ISBN
9788728298497

Mörkret kallar Ljudbok

(58 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-28

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Om han avslöjar henne förlorar hon allt ...

En 18-årig kvinna blir överfallen på väg hem efter en sen utekväll. Fallet landar hos den nyutnämnda polisinspektören, Cecilie Mars, som har svårt att inte ta fallet personligt. En natt fattar hon ett ödesdigert beslut - ett beslut som resulterar med en död våldtäktsman, som nyligen blivit friad i domstolen. Det visar sig att hennes felsteg inte bara blivit övervakat utan att någon även filmat henne i smyg. Nu hotar en anonym person med att avslöja henne om hon inte följer hans skrämmande agenda.

Cecilie dras in i en otäck plan som handlar om att ta lagen i egna händer och som tvingar henne bestämma sig för hur långt hon är beredd att gå i rättvisans namn. Samtidigt växer hennes misstankar om att den som hotar henne finns någonstans i hennes omedelbara närhet.

'Mörkret kallar' är en hisnande deckare i storstadsmiljö om polisinspektör Cecilie Mars.

"Katz Krefeld håller läsaren i ett järngrepp." Ekstrabladet

"Det händer någonting hela tiden." Weekendavisen

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkret kallar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok
    -, 5 maj 2023

    Jag gillar författaren, men boken höll inte samma klass som de andra!

    Uppläsaren:
    När man lyssnar på böcker som Julia har läst in är ljudet så lågt. Lagar man mat eller annat som låter hör man knappt vad hon säger fast man högsta volym. Förutom ljudet tycker jag hon är en bra uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Katz Krefeld