I vikens mörker (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (244.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Västervikserien
Inläsare
Anna Thiam
Utgivningsdatum
2022-04-27
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728304761

I vikens mörker Ljudbok

(38 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-27

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Första delen i Cecilia Anderssons krypande spänningsserie!

Anna är 53 år och har nyligen blivit änka. Hennes två älskade barn har flyttat hemifrån, så Anna bestämmer sig för att ge sig själv en chans till en nystart. Och vilket ställe passar bättre än sommarstugan i småländska Västervik. Här i Gamlebyvikens trygga hamn kan hon ge sig själv tid att läka, och kanske kan flytten leda till nya spännande möjligheter?

När den 18 år yngre Conny börjar visa intresse känner hon sig smickrad, det var länge sedan någon åtrådde henne på det sättet. Men allt eftersom tiden går ökar tvivlen. Inte bara på grund av åldersskillnaden utan även någonting annat, någonting hon inte kan sätta fingret på. När höstmörkret börjar rulla in över viken stiger obehaget allt mer. Är det någonting - eller någon - som döljer sig där ute?

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriär som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan några år tillbaka har hon valt att sadla om och satsa på det skrivna ordet. Spänningsromanen 'I vikens mörker' är hennes debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Andersson