Aktiebolaget Rysk Roulette (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728389812

Aktiebolaget Rysk Roulette E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-06-08

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En dag ligger det ett tjockt kuvert i Veras brevlåda. Ett kuvert som kommer att vända upp och ner på hennes tillvaro och väcka minnen hon försökt glömma. Brutaliteten och förföljelsen i Sovjet som hon flytt från känns inte lika avlägsen längre och Veras mentala hälsa försämras snabbt. Hon ska inte bara klara av att hantera Skattemyndigheternas brev och att bli inkörd i djupaste Sibirien av okända män - utan även att vara lojal mot sina barn och sin älskare, den gifta mannen Bengt.

Varför är det så svårt för Skatteverket att förstå att samtal sent på kvällen också kan vara viktiga affärer, att man ibland måste jobba på helgen och att inte alla ryssar för illegala verksamheter?

Aktiebolaget Rysk Roulette är en roman om kulturella skillnader och likheter, hur det är att vara kvinnlig företagare i en mansdominerad bransch, det svenska samhället och hur mycket vodka man måste dricka för att ett kontrakt ska skrivas på.

Vera Efron (f. 1959) kom till Sverige från sibiriska Novokuznetsk 1989 som politisk flykting. 2003 kom hennes debut som författare och hon har sedan dess varit en flitig skribent i många olika genrer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vera Efron