Korgen full av ruttna ägg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (383.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Major Barnetofts hemliga agentnät
Inläsare
Åsa Kjellman Erici
Utgivningsdatum
2022-06-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728397855

Korgen full av ruttna ägg Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-06-16

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 1948 och Ryssland har inlett en blockad av det krigshärjade Berlin.

En ung kvinna blir plötsligt indragen i det svenska underrättelsearbetet när hon blir kontaktad av en hemlig organisation som upprättades under världskriget. Samtidigt planerar en grupp nazistiska affärsmän att fullfölja det de anser att Hitler misslyckades med. Det tar inte lång tid förrän den unga kvinnan och organisationens agenter får en inblick i männens ambitioner och en verklighet som de hade önskat inte existerade. Risken för ett nytt krig är närmare än de någonsin kunde ha föreställt sig.

Korgen full av ruttna ägg är den tredje boken i spionserien om den Barnetoftska organisationen, som är baserad på verkliga händelser.

'[... ]detta [är] en mycket bra agentroman. Den är svår att lägga ifrån sig, både på grund av att man verkligen vill veta hur det ska sluta och för att man är intresserad av samspelet mellan de två huvudpersonerna. Berndt Andersson är väl värd att kallas en svensk John le Carré.' /Nisse Scherman, DAST magazine.

Berndt Andersson är en svensk författare vars romaner präglas av hans starka intresse av historia och teknik. Han blev 2002 utsett till stipendiat av Föreningen för Värmlandslitteratur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Berndt Andersson