Vakuum (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klintman & Norén (del 5)
Inläsare
Peter Melin
Utgivningsdatum
2022-10-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728400449
Vakuum (ljudbok)

Vakuum Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-14

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"För mitt erfarna polisöga såg han utomordentligt död ut, inte minst som han verkade vara skjuten i bröstet med hagelgevär, på mycket nära håll. Han var klädd i en lätt sommarkavaj och blåjeans. Det var på det hela taget ganska obehagligt. Skjortan hade varit vit, kavajen ljus. Skadan var stor, djup och mycket blodig."

Kriminalinspektörerna Kenneth Klintman och Lisa Norén är tillbaka efter att en ökänd gängledare från Uppsala har skjutits till döds. Alldeles nyss frigiven och nu bragd om livet. Skjutningen blir startskottet på ett fullskaligt gängkrig. Parallellt med det intensiva skildrandet av gängkriminalitetens utbredning och dess följder får vi ta del av Kenneths personliga kamp för ett hälsosammare leverne ...

Vakuum är den femte fristående delen i deckarserien om kriminalinspektörerna Kenneth Klintman och Lisa Norén vid Uppsalapolisens krimjour.

Ulf Broberg, född 1954, är en svensk författare och frilansjournalist. Under 90-talet arbetade han som radiojournalist, vilket innebar kontakt med i stort sett alla samhällsfunktioner och samhällsnyttiga verksamheter. Till följd har han nu stor kunskap om svensk räddningstjänst, akutsjukvård, rättsväsende samt polisverksamhet och har tillsammans med den pensionerade kriminalpolisen skrivit ett antal verklighetstrogna polisromaner som utspelar sig i Uppsala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Broberg