Som ljuvaste honung (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morfars gård
Utgivningsdatum
2023-01-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728401316

Som ljuvaste honung E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-01-30

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den nyutbildade sjuksköterskan Hanna bor i en lägenhet i Malmö tillsammans med Anton. Saken är bara den att de gjorde slut för två månader sedan, och Anton verkar inte ha några planer på att flytta ut.

Kort därpå blir morfars gamla hus till salu och Hanna blir överlycklig när hon får köpa det. Äntligen får hon möjlighet att ta tag i sin dröm om att fixa till den lilla gården och göra den till sitt eget hem. Hon ska bort från Malmö och framförallt bort från Anton. Med ett nytt hus och ett nytt jobb blir detta en nystart för Hanna. Väl på plats blir hon varmt välkomnad av grannskapet och får nya vänner i Lisa och Kajsa. Tillsammans tar de sig an ett projekt för att lyckas med sina respektive hobbydrömmar. Lisa gör glaskonst, Kajsa färgar med växtfärg och syr kläder medan Hanna tillverkar egna hudvårdsprodukter.

Samtidigt verkar Anton inte vilja lämna Hanna ifred och hon undrar om hon någonsin kommer att bli fri från honom. Och vad gör Hanna när hon blir förälskad på nytt, trots att hon lovat sig själv att vara singel ett tag?

Som ljuvaste honung är den första, fristående delen i serien Morfars gård.

Linnea Carlsson har arbetat inom både öppen och sluten vård. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. Andra intressen är odling av egna kryddor och örter. Hon älskar att läsa och började skriva på allvar som vuxen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linnea Carlsson

  • Med en doft av honung

    Linnea Carlsson

    Hanna frodas i den lantliga idyllen på sin morfars gamla gård och finner stor glädje i arbetet på barnkliniken i Borås. Tillsammans med vännerna, Lisa och Kajsa, har hon skapat en hobbygrupp som osar av mysig gemenskap. Lisa visar upp sin talang i...