Passageraren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robin Hansen
Utgivningsdatum
2023-10-26
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Per Olaisen
ISBN
9788728441039

Passageraren E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-26

Styckköp

80
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'Passageraren' är den hyllade deckarförfattaren Steffen Jacobsens debutbok, och den första delen i serien om kommissarie Robin Hansen.

En skoningslös storm drabbar kappseglingsbåten Nadir strax utanför Svalbard. Den kvinnliga skepparen mister livet och försvinner tillsammans med båten till havets botten. Ombord fanns även vännerna Jacob Nellemann och Axel Nobel, som klarar sig med nöd och näppe och tar sig i land på Björnön.

Ett år senare befinner sig vännerna vid Axels slott på Själland. En tidig morgon ger sig Jacob ut på jakt, men ett hot gömmer sig i närheten och snart finner man honom avliden, träffad av en pil.

Trots skador från sitt förflutna anses kommissarie Robin Hansen vara den bäst lämpade för utredningen, och med sina envetna sätt tar han sig an att lösa fallet. Det dröjer inte länge innan kopplingarna till den olyckliga händelsen i Norra ishavet gör sig synliga, och jakten på en hämndlysten mördare tar fart.

Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv på Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Steffen Jacobsen