I döden är vi lika (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (307.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sonja Ljung
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728482278

I döden är vi lika Ljudbok

(29 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-27

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sonja Ljung befinner sig på en 24-timmars kryssning mellan Karlskrona och Gdynia tillsammans med Morten, Navid och resten av teamet från grova brott i Karlskrona. De har precis avrundat en trevlig middag när den goda stämningen avbryts abrupt av att Navid och Sonja upptäcker en brutal brottsscen i en av hytterna. En kvinna och ett barn har blivit mördade, och det dröjer inte länge förrän de förstår att det finns en mördare bland passagerarna.

Utredningen sätts i gång direkt. Fartyget vänder tillbaka mot Karlskrona där en intensiv och svår jakt på gärningsmannen tar fart. Sonja är till en början övertygad om vem som ligger bakom det fruktansvärda mordet, men förstår snart att det rör sig om något helt annat, något mycket större. När fler personer faller offer för mördaren upptäcker Sonja att det finns kopplingar långt bak i tiden, och sakta men säkert leds Sonja in i en värld med mörka krafter ...

"I döden är vi lika" är en deckare i högt tempo med oväntade vändningar. Boken är en fristående fortsättning i Emma Olofssons succéserie om polisen Sonja Ljung.

EMMA OLOFSSON är född i Malmö men är numera bosatt i Blekinge, och har en bakgrund som lärare. Emma debuterade år 2020, och hennes kriminalromaner har på kort tid blivit mycket populära hos läsarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I döden är vi lika. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superbra
    AJ/Nettan, 29 maj 2024

    Spännande hela tiden, svår att lägga åt sidan ett tag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Olofsson