Svekets dotter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Camilla Bard
Utgivningsdatum
2022-11-18
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Maud Adlercreutz
ISBN
9788728518717

Svekets dotter Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-18

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Noëlle har allt man kan tänka sig vilja ha. Hon är uppvuxen med sin mor, den karismatiska skådespelerskan Désirée, mitt i Londons teatervärld. De befinner sig i det viktorianska nöjeslivets centrum, mitt i all dekadens, flärd och dubbelspel. Men när Désirées vagn råkar köra på en ung kvinna, Lisa, tar livet en vändning. Det blir ingen allvarlig olycka, men det visar sig att Lisa är hemlös och Désirée bestämmer sig för att ta sig an henne. Lisa har skådespelarambitioner och Désirée blir en nyckel in i den förlovade världen.

När Désirée plötsligt dör under tragiska omständigheter visar det sig vara ett steg till stor berömmelse för Lisa, och Noëlle, som anar att det är någonting som inte står rätt till, vill ta reda på vad hennes mor egentligen har råkat ut för.

Svekets dotter är en historisk spänningsroman av den omåttligt populära författaren Victoria Holt.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar. Det var dock när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Holt