Apostelns fall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-24
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728544877
Apostelns fall (e-bok)

Apostelns fall E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-24

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
John-Arthur Fagrell har landat på Heraklions flygplats. Hettan slår honom i ansiktet och får svetten att lacka. Men svettdropparna har droppat från Fagrells panna flygresan lång. Han är nämligen ute på ett hårresande uppdrag: han är på Kreta för att röva bort ett barn.

Fagrell är dock inte människohandlare. Han är på uppdrag av en desperat förälder, som efter en traumatisk skilsmässa fått se sin dotter illegalt bortfört från Sverige av sin exman.

Greklandsvistelsen är lika färgstark som den är nervig. Väl på plats slår han följe med en kvinnlig medresenär, som visar sig kunna bistå med god hjälp. Behjälplig visar sig även en apostel vara. Inte vilken apostel som helst heller, utan Aposteln Paulus. Kan de lyckas med sitt uppdrag utan att bli upptäckta?

"Apostelns fall" är en isande thriller i stekande hetta.

Evert Lundström (1924-2004) var en svensk författare och översättare från Göteborg. Han debuterade som författare under eget namn 1952 med diktsamlingen "Leende handlare", men blev under sin karriär mer känd för sina historiska romaner, deckare och romaner i Göteborgsmiljö.

Jan Moen (1933-1995) var en svensk författare. Han skrev kriminalromaner, drama, musikaler, läroböcker, barn- och ungdomsböcker och historiska böcker.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna