Ett vaniljhjarta om dagen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Paperback / softback)
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2022-10-12
Upplaga
1
Förlag
Saga Egmont
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 145 x 21 mm
Vikt
460 g
Antal komponenter
1
Komponenter
401:B&W 5.5 x 8.5 in or 216 x 140 mm (Demy 8vo) Perfect Bound on Creme w/Matte Lam
SAB
Hc
ISBN
9788728549247

Ett vaniljhjarta om dagen

Häftad,  Svenska, 2022-10-12
329
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tre hjärtan, det lilla kaféet i Forsberga, drivs av systrarna Genevieve, Deidre och Isolde. Isa, som alla kallar henne, är kaféets konditor. Ett yrke man kanske inte skulle förvänta sig av någon som lider av svår mysofobi. Med åren har Isa lärt sig att leva med sina svårigheter och i köket på Tre Hjärtan, bland bullar, kakor och tårtor har hon hittat en fristad. Men när Nico kliver in på Tre hjärtan och hävdar att de mötts förut vänds Isas inrutade och trygga tillvaro upp och ner.

Nico är på tillfälligt besök i Forsberga för att han och resten av bandmedlemmarna i Boneless Skeleton ska skriva klart låtarna till deras nya album. Efter en utekväll i Karlstad tillbringar han natten med en mycket vacker men tystlåten kvinna. På morgonen när han vaknar är hon försvunnen och Nico tänker inte så mycket mer på det, tills han står ansikte mot ansikte med henne igen på det lilla kaféet i Forsberga. Hon verkar däremot inte ha någon aning om vem han är.

När Nicos misstag uppdagas, att kvinnan som han tillbringat natten tillsammans med inte var Isa utan hennes tvillingsyster Deidre, vet han inte hur han ska hantera situationen. Det enda Nico är säker på är att han vill fortsätta träffa Isa då det är henne han fallit för. Så när hennes systrar får reda på att han kan röra vid Isa utan att trigga en panikattack och ber honom hjälpa Isa att överkomma sin mysofobi, går han med på det.
Kan Isa och Nico överkomma hindren i deras väg eller kommer avslöjandet av ännu en hemlighet rasera allting?

"Ett vaniljhjärta om dagen" är en varmhjärtad småstadsromance om kärlek, vänskap och förmågan att överkomma svåra hinder.

-
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett vaniljhjarta om dagen
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström Jones (pocket).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Schiller