Döden är inget övergående stadium (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
X-gruppen
Utgivningsdatum
2023-07-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728591918
Döden är inget övergående stadium (e-bok)

Döden är inget övergående stadium E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-10

Styckköp

71

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Benny Hansson får ett luftgevär i present på sin tioårsdag och tillsammans med sin bror går han ut i skogen för att provskjuta. Tyvärr träffar han en man på hans känsligaste ställe med en pil och pojkarna blir jagade allt längre in bland träden. Brodern trillar ner i en ravin där det till bådas förskräckelse ligger en död människa.

Samtidigt stoppas en stulen Honda på E4 norr om Hudiksvall. Föraren visar sig ha mycket ren metamfetamin instoppat i sina strumpor. En försvunnen ung kvinna i Via hittas senare mördad.

Katarina Solberg har bekymmer med sin nya kvinna som kräver alltmer uppmärksamhet. Hon börjar förstå att partnerns beteende mer handlar om besatthet än kärlek.

Polisen har börjat förstå att det finns en metamfetaminfabrik någonstans i Hälsingland. De jobbar sig närmare och finner att tillverkarna inte skyr några medel att försvara sin verksamhet. Samtidigt skall mordet i Via lösas. Allt hör ihop och när förbrytarna ska gripas blir det kalabalik och skottlossning.

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell E Genberg