Inte ens döden är din egen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
X-gruppen
Utgivningsdatum
2023-07-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728591932
Inte ens döden är din egen (e-bok)

Inte ens döden är din egen E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-10

Styckköp

82

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Kameran fokuserade på den unga kvinnans ansikte. Hon stirrade med vidöppna ögon mot linsen. Runt halsen satt något som liknade en behå hårt knuten."

Under den årliga spelmansstämman i Bjuråker påträffas en flicka strypt på den obebodda holmen Lillön. Det är kriminalinspektör Kalle Westin själv som hittar flickan och tillsammans med sina kollegor på Hudiksvallspolisen får han i uppgift att utreda fallet. Problemet är bara att det är ingen som verkar kännas vid offret.

Kort därefter anklagas en politiker för spioneri av en ung bedragare, vilket får Säpo att lägga sig i utredningen, samtidigt som kokainförsäljningen ökar kraftigt. Kan detta ha något att göra med att en polis blir beskjuten och att en man hittas mördad i ett ödehus? Fallen kulminerar med ett våldsamttillslag mot en känd hälsingegård.

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spänningsfyllda utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell E Genberg