Där det finns hjärterum (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
X-gruppen
Utgivningsdatum
2023-07-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728591963
Där det finns hjärterum (e-bok)

Där det finns hjärterum E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-10

Styckköp

82

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
'Katarina betraktade marken och började känna sig gråtfärdig. Hon hade satsat sin prestige på det här projektet och nu såg alltsammans ut att gå åt pipsvängen.'

Kriminalinspektör Katarina Solberg är övertygad om att enstöringen Erik Hamrin har mördat sin hustru Eva-Lena. Solbergs chef, kommissarie Paul Rademan, är dock skeptisk till hennes teori. Det finns ingen bevisning som pekar i den riktningen och eftersom ingen kropp har hittats räknas Eva-Lena enbart som försvunnen. Men så åker Rademan till Rhodos med sin hustru och ansvaret för roteln överlämnas till Solberg. Nu får hon äntligen möjlighet att visa vad hon går för, men det dröjer inte länge förrän hon möts av motgångar som får henne att börja tvivla på sig själv ... Till råga på allt drabbas området av en stöldvåg samtidigt som man hittar ett lik i skogen. Polisen ställs inför allt fler komplikationer. Kommer de att lyckas hitta Eva-Lena och lösa fallen?

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell E Genberg