Det sista mästerverket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (341.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Peter Melin
Utgivningsdatum
2022-12-22
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728592205
Det sista mästerverket (ljudbok)

Det sista mästerverket Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-12-22

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Uppsala i slutet av trettiotalet. Den unge arbetaren Erik Lind försöker hitta sig själv i ett turbulent politiskt klimat och lockad av en karismatisk arbetskamrat går han med i stadens nazistparti. Men snart visar ideologin sitt rätta ansikte och Eriks övertygelse börjar svaja. Kan han slita sig loss från nazismens järnklor innan det är för sent?

Över ett halvt sekel senare har den hyllade författaren Karl-Axel Sandell slagit sig till ro efter nio succéromaner. Men en höstdag ringer telefonen. Någon från hans förflutna är i andra änden. Någon som vet något. Något som absolut inte får läcka ut.

Det sista mästerverket är en roman om gamla oförrätter och nya avslöjanden. Om ett våldsdrabbat fyrtiotal och en oresonlig samtid. Men det är också en berättelse om vänskapens kraft, om att det är aldrig för sent att försonas.

Magnus Johansson, född 1973, är en svensk författare av såväl poesi som skönlitteratur för både barn och vuxna. Han romandebuterade 2022 med Det sista mästerverket. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Johansson