En efter en (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (485.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Robert Hunter (del 5)
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2019-09-12
Förlag
Jentas
Översättare
Bo Samuelsson
ISBN
9788742800768
En efter en (ljudbok)

En efter en Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Du ser på. Du röstar. De dör.

Kriminalinspektör Robert Hunter vid Los Angelespolisens särskilda mordsektion får ett anonymt telefonsamtal och blir ombedd att gå in på en särskild webbadress en privat sändning. Hunter loggar in och genast börjar en föreställning som är avsedd enbart för honom. Men mannen som har ringt vill inte bara att kriminalinspektör Hunter ska se på han vill att Hunter ska delta, och att vägra är inget alternativ. Hunter måste göra ett vidrigt val och tvingas se på när en okänd människa blir torterad och mördad i direktsändning på internet.

Los Angelespolisen i samarbete med FBI använder sig av alla tillgängliga medel för att elektroniskt försöka spåra sändningen, men den här mördaren är ingen amatör och han har sopat igen spåren efter sig från början till slut. Och redan innan Hunter och hans kollega Garcia ens har kommit i gång med utredningen får Hunter ett nytt samtal. Och en ny webbadress. Ett nytt offer. Men den här gången har mördaren uppgraderat spelet till en direktsänd dokusåpa där vem som helst kan lägga den avgörande rösten.

Det finns något av Patricia Cornwell i Chris Carters intriger.
Daily Mail

Med tanke på Carters bakgrund inom rättspsykologi blir hans mördare ännu mer skrämmande.
Mail on Sunday

Carter är en av de där författarna som får skrivandet att verka så lätt Jag kunde helt enkelt inte lägga boken ifrån mig.
Crime Squad

Chris Carter föddes i Brasilien och studerade psykologi i USA med inriktning på kriminellt beteende. Han arbetade hos distrikts-åklagaren i staten Michigan, och har i egenskap av kriminalpsykolog varit inblandad i över hundra fall med seriemördare och farliga kriminella. Numera bor han i London och arbetar som författare på heltid. Chris Carters romandetektiv Robert Hunter fångar seriemördare. Och Chris Carter själv känner dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Chris Carter