Ett ont sinne (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (462.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Robert Hunter (del 6)
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2019-12-11
Förlag
Jentas
Översättare
Maggie Andersson
ISBN
9788742801239
Ett ont sinne (ljudbok)

Ett ont sinne Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-12-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När han tänker på dig ... är du dödsdömd.

En märklig olycka på Wyomings landsbygd leder till att en man grips för ett möjligt dubbelmord. Men när utredningen går vidare verkar det handla om något ännu hemskare en seriemördare som har kidnappat, torterat och skändat offer över hela USA i minst tjugofem år.

Den misstänkte hävdar att han är en bricka i ett spel, en omfattande härva av lögner och bedrägerier, och den enda han nu vill prata med är kriminalinspektör Robert Hunter. Förhören avslöjar hemska hemligheter som ingen hade kunnat förutse, inklusive den riktiga identiteten på en så svårfångad mördare att ingen, inte ens FBI, hade en aning om hans existens ... förrän nu.

Om du gillar extremt grafisk krim så kommer du att gilla det här, det svarta bryts av med lite humor emellanåt vilket gör det hela uthärdligt.
Läsa & Lyssna

Boken börjar med panik och sen är jag fast. Spännande och välskrivet. Bra tempo!
Bokhyllaniskuggan

Effektfull och i rappt tempo.
Sunday Mirror

Boken bjuder på oväntande vändningar och jag blir riktigt förvånad över vem som ligger bakom alla mord!
Villivonkanbooks

... ennu en fantastiskt spännande psykologisk thriller skriven av genrens mästare. En efter en är en riktig nagelbitare, välskriven och ruskig.
BTJ

Chris Carter föddes i Brasilien och studerade psykologi i USA med inriktning på kriminellt beteende. Han arbetade hos distrikts-åklagaren i delstaten Michigan, och har i egenskap av kriminal-psykolog varit inblandad i över hundra fall med seriemördare och farliga kriminella. Numera bor han i London och arbetar som författare på heltid. Chris Carters romandetektiv Robert Hunter fångar seriemördare. Och Chris Carter är själv expert på dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Chris Carter