Dilemmat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mörka hemligheter (del 4)
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2020-04-07
Förlag
Jentas
Översättare
Ylva Spångberg
ISBN
9788742801598

Dilemmat Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är Livias födelsedag, och hon har sitt livs stora fest för att kompensera för det bröllop hon inte fick. Alla hon älskar kommer att vara där utom hennes dotter Marnie, som pluggar utomlands. Men trots att Livia älskar Marnie är hon i hemlighet glad att dottern inte kommer till festen. Det är något hon måste berätta för sin man Adam om Marnie, men hon väntar tills festen är över så att de kan få den här sista lyckliga stunden.

Adam vill att allt ska vara perfekt för Livias skull, så han har i hemlighet ordnat så att Marnie kan komma hem och överraska henne på födelsedagen. Under dagen får han en fasansfull nyhet. Han måste berätta för Livia, för hur ska han kunna låta festen äga rum med tanke på det han vet? Men Livia är så lycklig och så upprymd - och snart ska gästerna komma.

Dilemmat - hur långt skulle du gå för att ge någon du älskar ett par sista timmars lycka?

"Smart, vanebildande och oväntad, jag kunde inte sova förrän jag hade fått veta sanningen ... Vändningarna golvade mig! Fullständigt fängslande från början till slut"
Claire Douglas

"En ny och beroendeframkallande stämma inom spänningslitteraturen"
Sophie Hannah

"En berättelse om mörka hemligheter, med mysterier och spänning som byggs upp till ett fantastiskt oväntat slut. Jag slukade den - jag kunde inte vända blad fort nog"
Mel Sherratt

"Utmanar våra förväntningar på hela genren psykologisk thriller"
The Guardian

"Enastående thriller i Hitchcocks anda"
Publishers Weekly

B. A. Paris är författare till de internationella bästsäljarna Bakom stängda dörrar, Sammanbrott och Ta mig tillbaka. Hennes böcker har snart sålt i 1,5 miljoner exemplar enbart i Storbritannien, och hon ligger på New York Times bästsäljarlistor liksom på Amazons och iBooks. Hennes böcker har sålt i 38 länder runtom i världen. Efter att i många år ha bott i Frankrike har hon nyligen flyttat hem till England. Hon har fem döttrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dilemmat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gäsp
    -, 31 juli 2023

    Otroligt ältande och 7 timmar för lång. Jag vet inte om det är uppläsarens monotona röst eller att historien aldrig lyfter som är värst, men spänningen uteblir.

  2. Som alltid lika bra
    Flisa, 27 april 2020

    4e boken nu och jag kommer att kasta mig över 5e - om och när den kommer, för det är suverän spänninglitteratur

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av B A Paris