Fångad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (310.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2023-09-22
Förlag
Jentas
Översättare
Ylva Spångberg
ISBN
9788742804124

Fångad Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Spänning. Hemligheter. Misstankar. Skandal. En berättelse som tvingar läsaren att gissa ända till slutet. Fångad är den nervslitande nya romanen från författaren till den internationella bestsellern Bakom stängda dörrar.

Det är mörkt.
Du vet inte var du är.
Och du hör steg som närmar sig.

Ett förhållande kan rymma många hemligheter ...

Amelie har alltid varit en överlevare. Hon förlorade sin familj som ung, flyttade till London och tvingades klara sig på egen hand. När hon bygger upp ett liv åt sig sveps hon med i en glamourös livsstil och gifter sig med den stiliga miljardären Ned Hawthorpe.

Men sedan vaknar Amelie i ett kolsvart rum och vet inte var hon är. Varför har hon blivit bortförd? Vilka är hennes mystiska kidnappare? Och varför känner hon sig snart tryggare här, som fånge, än hon hade börjat göra med sin make Ned?

Liksom B A Paris tidigare romaner är Fångad en gripande historia om överlevnad. Det är en förvriden kärlekshistoria och en spännande berättelse som håller läsaren vaken hela natten.

"Detta nät av fruktan och lögner är mycket mer komplicerat och tillfredsställande än Room, det rymmer fler personer, intrikat intrigbygge och lager av list. Paris fans kommer inte att bli besvikna och de som läser henne för första gången kommer att fastna."
FIRST CLUE

Misstankar, svek och mörka hemligheter finns överallt i denna laddade historia - samtliga gömda precis under ytan i ett till synes perfekt förortsliv.
T. M. Logan

En riktig rysare om en lyxig förort i London som är en grogrund för hemligheter och lögner.
The Washington Post

Förvecklingarna är ständigt överraskande och får en att läsa frenetiskt ända till slutet.
Mystery&Suspense Magazine

En sådan där bok som får en att vilja dra för persiennerna för att försäkra sig om att ingen kikar in.
Providence Journal

Den här berättelsen om besatthet innehåller så många förvecklingar att läsaren bara kan gissa vem som går att lita på.
Parkersburg News and Sentinel
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fångad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande nagelbitare
    veronicas_bok_bak_liv, 15 oktober 2023

    Amelie har alltid varit en överlevare. Hon förlorade sin familj som ung och tvingades klara sig på egen hand. När hon bygger upp sitt liv sveps hon med i en glamourös livsstil och gifter sig med den stiliga miljardären. Men sedan vaknar hon upp i ett kolsvart rum och vet inte var hon är. Varför har hon blivit bortförd? Vem är hennes mystiska kidnappare?

    Jag har tidigare läst några böcker av B.A. Paris och hon är verkligen skicklig på att skriva nagelbitare och psykologiska spänning... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av B A Paris