Mystik & Videnskab : En filosofisk rejse mod nye verdensbilleder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Danska
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2009-01-01
Förlag
Forlag1.dk
Dimensioner
210 x 146 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
Dj
ISBN
9788770560733
Mystik & Videnskab : En filosofisk rejse mod nye verdensbilleder (häftad)

Mystik & Videnskab : En filosofisk rejse mod nye verdensbilleder

Häftad Danska, 2009-01-01
331
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bogen giver en bred orientering og introduktion til både den nyeste Naturvidenskab og det kosmiske Paradigme og bygger mht. sidstnævnte væsentligt på Martinus Kosmologi og Per Bruus-Jensens arbejde, der præsenterer fundamentet i det nye verdensbillede og virkelighedskoncept. Mange videnskabsmænd taler om "the meeting between Science and Spirituality" - et møde, der illustreres her.

Stadig flere videnskabelige opdagelser vedr. verdens og bevidsthedens natur viser slående lighed med den virkelighedsforståelse, som de såkaldte mystikere til alle tider har gjort gældende, og som nævnt, begynder stadig flere forskere at tale om "the meeting between Science and Spirituality". Det verdensbillede, naturvidenskaben for tiden lægger frem, er langt fra fuldstændigt. Man kan fx ikke forklare, hvad bevidsthed og livsoplevelse er. Og inden for partikelfysikken står man ligeledes ved en grænse for erkendelse, idet man konstaterer, at man faktisk ikke ved, hvad materie og energi dybest set er for noget. På den anden side: inden for videnskaben nærmer man sig samtidig den virkelighedsforståelse, som mange mystikere og intuitionsbegavelser gennem tiderne har formidlet (Mystiker: af det græske "mystés"; dvs en, der har sin viden inde fra sig selv - fra sit eget indre; fra sin bevidsthed, helt uafhængigt af skoling mv.). Mystikere har eksisteret til alle tider og i alle kulturer. Mange af dem hævder i stor enighed, at universet - ja, hele verdensaltet - er en levende organisme, og at der knytter sig en mening til livet i form af en evigt igangværende udvikling, der er styret af en altomfattende bevidsthed. Og videre: at vi alle er udødelige dele af en uendelig helhed. Bogen giver mange tankevækkende eksempler på møder mellem mystik og videnskab. Eksempler, der peger mod en større virkelighed, og som inkluderer en meningsfuld tilværelse, eksistens og evolution for os alle.

I bogen præsenteres en buket af emneområder, og vi møder mange af vore største naturforskere, filosoffer og mystikere gennem tiderne; bl.a. den enestående, helt aktuelle danske intuitionsbegavelse og mystiker Martinus, som gennem sin Kosmologi formidler et helt nyt virkelighedskoncept. Og netop Martinus betoner med stor vægt, at naturvidenskaben før eller senere vil mødes og forenes med den intuitive erkendelsesmetode, der danner grundlag for åndsvidenskaben, og herved i sit samspil med denne få karakter af en altomfattende kosmisk videnskab. Noget, som Alex Riels materiale også i høj grad peger på. Bl.a. ved at omtale forskellige epokegørende opdagelser inden for naturvidenskaben og samtidig vise, hvorledes disse opdagelser direkte byder sig til som broer mellem naturvidenskab og åndsvidenskab.

Alt tyder på, at vi nærmer os et kosmisk paradigmeskifte, der indebærer en ny og langt dybere virkelighedsforståelse, end vi hidtil har kendt til. Bogen giver en bred indføring i en række områder inden for bl.a. fysik, evolution, bevidsthed, psykologi, parapsykologi - sidstnævnte med spændende detailbelysning af eksempelvis reinkarnation, nær-døden-oplevelser, udødelighedserkendelse, bevidsthedsforskning, forskellige bevidsthedstilstande, sjæl-krop-problematikken, neuroteologi, 'materiens illusion' og det såkaldte tomrum, det dynamiske kvantevakuum, begreberne materielt/immaterielt samt henholdsvis det ukendte univers kontra det levende og selvorganiserende univers, for ikke at tale om den spiralprægede evolution ... Læs mere; se www.newcosmicparadigm
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mystik & Videnskab : En filosofisk rejse mod nye verdensbilleder
  2. +
  3. Martinus kosmologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Martinus kosmologi av Per Bruus-Jensen (häftad).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »