Mitt första år : en fylla-i-bok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2023-09-07
Förlag
Legind A/S
Dimensioner
246 x 277 x 12 mm
Vikt
550 g
SAB
B,u
ISBN
9788775374212
Mitt första år : en fylla-i-bok (inbunden)

Mitt första år : en fylla-i-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-07
121
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Ditt barns första år är en spännande och värdefull tid. Med Mitt första år-boken kan du skapa ett vackert minne över varje uppskattad ögonblick i barnets första år. Denna vackra, könsneutrala boken är fylld med fantastiska illustrationer och har plats att notera viktiga datum och milstolpar. Den innehåller också två fickor till att förvara värdefulla minnen och brev till ditt barn - Lägg till dina favoritbilder och kopior av barnets händer och fötter och boken blir ett unikt minne som din familj kommer att uppskatta i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt första år : en fylla-i-bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fina illustrationer!
    Helena L., 22 oktober 2023

    Perfekt att kunna skriva kort om bebisens utveckling (milstolpar) och/eller händelser i varje månad under ett år. Det finns även släktträd i en fin illustration.

  2. Fin present till nyblivna föräldrar!
    Charlotte Lundquist, 3 oktober 2023

    Fina illustrationer och vackert inbunden bok. Man fyller själv i allt om barnets utveckling och liv. Roligt att ha som minne både för föräldrarna och barnet.

Visa alla 2 recensioner