Dianetiikka: Uusi tiede mielen terveydestä (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Finska
Antal sidor
677
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
New Era Publications International ApS Publisher's
Originaltitel
Dianetics: The Modern Science of Mental Health
Dimensioner
236 x 158 x 45 mm
Vikt
1186 g
ISBN
9788776887735

Dianetiikka: Uusi tiede mielen terveydestä

Kartonnage,  Finska, 2007-01-01
202
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ajattelemmeko liian paljon ja elämmekö liian vähän? Miksi jäämme paitsi niin paljosta elämässämme? Dianetiikasta löytyy vastauksia, joita olet saattanut etsiä.

Monet meistä tietävät, että omassa mielessämme olevat huolet, epäilykset ja varaukset ovat usein suurin este antoisalle elämälle, jota niin kovasti tavoittelemme. Ajatuksemme eivät taida olla aidosti vapaita -monet niistä kumpuavat emotionaaliselta ja alitajuiselta tasolta, joka voi jumittaa huomiomme ja vetää meidät alas.

Mitä jos voisit vapauttaa ajatuksesi kaikista niihin liittyvistä oman mielesi painolasteista ja kivuista? Juuri siitä Dianetiikassa on kyse. Mikä hallitsee ajatteluamme? Mikä mieli itseasiassa on? Mistä stressi johtuu?

Dianetiikka on läpimurto, jonka avulla pystymme ensimmäistä kertaa ymmärtämään, miten ajattelu toimii - niin tietoisella kuin alitajuisella tasolla.

Dianetiikkaan sisältyy käytännöllinen lähestymistapa, jolla on mahdollista poistaa nämä kompastuskivet ja kokea konkreettisesti elämänenergian ja positiivisuuden palautuminen. Tällä on huomattava vaikutus ihmisen onnellisuuteen ja menestykseen.

Yksistään tämän kirjan lukeminen ja mielen näennäisesti mutkikkaan rakenteen taustalla olevan yksinkertaisen logiikan ymmärtäminen antaa täysin uuden näkökulman elämään. Dianetiikka perustuu tutkimuksiin ja löydöksiin. Se ei ole pelkkää teoriaa vaan kuvaa helppokäyttöisen menetelmän, jolla voit vapauttaa mielesi tästä taakasta. Tämän menetelmän käyttö tuottaa todellisen muutoksen, ja juuri se erottaa tämän kirjan muista.

Käytännön menestys teki Dianetiikasta kansainvälisen bestsellerin. Sitä on myyty 22 miljoonaa kappaletta, ja se on käännetty 53 kielelle.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dianetiikka: Uusi tiede mielen terveydestä
  2. +
  3. Surun työstäminen : toimintaohjelma kuoleman, eron tai muiden tunneperäisten menetysten työstämiseen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Surun työstäminen : toimintaohjelma kuoleman, e... av John W James, Russel Friedman (häftad).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av L Ron Hubbard