Kamals Sange (inbunden)
Format
Inbunden (Hardback)
Språk
Danska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2014-12-18
Förlag
Erik Istrup Publishing
Medarbetare
Istrup, Erik (red.)/Oberg, Natalie Key (ill.)
Illustratör/Fotograf
Natalie Key Oberg
Illustrationer
Antal komponenter
1
Komponenter
90:Premium Color 5.5 x 8.5 in or 216 x 140 mm Case Laminate on White w/Gloss Lam
ISBN
9788792980144
Kamals Sange (inbunden)

Kamals Sange

Illustreret

Inbunden Danska, 2014-12-18
368
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lige som Neale Denald Walsch i ?Guddommelige samtaler?, giver Kamal os, med sin poetiske stil, en sjælden lejlighed til at få et glimt af en søgers oplevelser i en dialog med Den Ene. Vi er vidner til hans dybe kærlighed og indføling for menneskeheden og hans ærlighed og hengivenhed for det guddommelige.

Kamal er en mester i at se det guddommelige i selv den mindste ting, og minder os dermed om, at alt er guddommeligt og har et formål. Han viser os, at ligegyldigt hvor vi er, så er vi på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, velsignet af Alt Som Er for hvad vi gør og hvem vi end tror vi er.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kamals Sange
  2. +
  3. Jeppe På Bjerget: eller Den Forvandlede Bonde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jeppe På Bjerget: eller Den Forvandlede Bonde av Ludvig Holberg (häftad).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Recensioner i media

Enkel og klar, med dejlige illustrationer der matcher teksten

jeg fik denne bog på dansk af erik istrup for omkring halvanden år siden, og har læst den flere gange siden. der dukker hver gang noget nyt op; det er som om sangene har flere lag, der efterhånden viser sig for én.

     sangene er i sit udtryk både fra alvorlige til finurlige; sidstnævnte som man trækker på smilebåndet af, fx "Du finder da også altid på, noget. Nu har jeg gået her og sukket efter dig. Og så, sad du og legede med hyldetræets blomster, helt optaget af at puste små sorte fluer på dem". Gennem blandt andet det alvorlige og det finurlige gennem hele bogen, forstår man den udvikling, der er foregået/foregår og hvor vigtigt det er at vide, at man aldrig er alene.

     formmæssigt er bogen enkel og klar, skrevet med tilstrækkelig stor skriftstørrelse. og så er det godt, at den enkelte sang er afsluttet med * (stjerne).

     jeg blev lidt forvirret over, da jeg åbnede bogen første gang, hvem der havde skrevet bogen og udgivet den første og anden gang.

natalie key öberg har med nogle dejlige illustrationer, indfanget og suppleret den enkelhed og til tider den naive og uskyldige form, sangene er skrevet i og den åbenhed mod alt, sangene indeholder.

     der er i illustrationerne ikke så meget forvirrende; der er det du ser. jeg beundrer de flydende, blide og drømmende overgange mellem farverne.

     jeg oplever figurerne i illustrationerne som børn; og det er selvfølgeligt naivt at sætte et barn, en kat, et træ og en måne sammen i ét billede, når sangene også handler om højere livsvisdom. men der kan ligge så meget mening og symbolik i denne slags valg. for hvem andre end børn og upåvirkede dyr, har det åbne sind mod livet, som vi voksne har glemt?

 - Linda Kocsis

The Songs of Kamal er en smuk bog!

sproget er poetisk; måske ikke de ord, man anvender i dagligdagen, men dog let at læse! illustrationerne er, hvad jeg vil kalde romantiske og dog ret enkle! bogen er letlæselig, men alligevel ikke, fordi der er en masse "mellem linjerne". sætningerne kan til tider virke lange, men det er en bog, der helt bestemt er læseværdig!

 - Kirsten Thomsen

Jeg kan på der varmeste anbefale den fine lille bog

i bogen, The songs of kamal er der de dejligste billeder af Natalie Key. Har man først stiftet bekendskab med de fine billeder glemmer man dem aldrig. De taler til hjertet. Jeg kan på der varmeste a...