Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
503
Utgivningsdatum
2009-03-23
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Mattsson, Marina (form)
Dimensioner
179 x 109 x 31 mm
Vikt
275 g
SAB
Hc
ISBN
9789100123598
Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott (pocket)

Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott

(58 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2009-03-23
79
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ung kvinna hittas mördad av en okänd gärningsman och polisen har fått ett spaningsmord som de måste utreda. Romanen handlar om denna utredning och vilka konsekvenser den får för de närmast inblandade. Det är en enkel och okomplicerad historia för kriminalkommissarierna Jan Lewin och Anna Holt och kriminalinspektören Lisa Mattei. Fast kanske inte lika enkel för den notoriske kommissarie Bäckström.Egentligen innehåller den bara tre konstigheter. För det första att polisen hittar den som gjorde det trots att de letar efter en annan typ av gärningsman. För det andra att Anna Holt som håller i förhören med gärningsmannen redan på förhand vet hur han kommer att svara på de frågor han ställer. För det tredje att Lisa Mattei egentligen tycker att det handlar om något helt annat än ett mord på en ung kvinna.

"Leif GW Persson är en av vår tids viktigaste deckarförfattare."

Skånska Dagbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott
 2. +
 3. Den som dödar draken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den som dödar draken av Leif Gw Persson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Seg
  Anna-Maria , 18 juli 2020

  Kom inte igenom den. Älskar GW när han har sina program men boken - f'låt seg seg inte min typ av bok i alla fall

 2. Lite långdragen
  Bokdjungeln , 26 april 2020

  Jag hör GWs röst i huvudet medan jag läser orden i boken. Det är mysigt och jag skrattar också till på några ställen. Men efter ett tag börjar jag känna att boken är så detaljrik att det känns som att man aldrig kommer framåt. Boken innehåller ~ 500sidor men man hade kunnat ta bort i alla fall 200 av dessa och istället fokuserat på (vad jag anser skulle vara) det relevanta. Jag tycker inte att den ovane läsaren bör börja med denna bok då den är ganska långdragen och man då lätt kan ledsna och... Läs hela recensionen

 3. Lånade Den som dödar draken som e-bok och kom för...
  BeGee (Göteborg), 13 november 2013

  Lånade Den som dödar draken som e-bok och kom för första gången i kontakt med Evert Bäckström. Blev så förtjust i denna förskräckliga figur att jag bara måste läsa alla fyra böckerna. Linda finns inte som e-bok så det blev en pocket och jag blev definitivt inte besviken. Alla fyra böckerna är värda fyror, men Den döende detektiven handlar inte så mycket om just Evert Bäckström. Det är för övrigt alltid trevligt att läsa Leif G.W. Persson.

Visa alla 3 recensioner