Inferno (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 4)
Utgivningsdatum
2013-05-14
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Peter Samuelsson, Lena Karlin
ISBN
9789100137564

Inferno E-bok

(40 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-05-14

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dan Browns nya bok - Inferno - utkommer på Albert Bonniers Förlag, och i resten av världen, den 14 maj.

Varje gång Dan Brown levererar en ny roman överraskar han. Som historieberättare har han förmågan att ta med läsarna på ett andlöst spännande äventyr in i en mystisk värld av symboler och hemliga koder på samma gång som han lär oss något nytt. Denna gång är han inspirerad av Dantes Inferno:

"Även om jag läste Dante som ung student var det inte förrän nyligen, då jag gjorde efterforskningar i Florens, som jag kom att förstå den enorma betydelse som Inferno har haft ända in i vår tid", säger Dan Brown.

I denna nya spänningsroman, återigen med Robert Langdon i huvudrollen, återvänder Dan Brown till det gamla Europas hjärta och till de sammanhang som fascinerade redan i hans stora succé Da Vinci-koden.

Da Vinci-koden är en av de största bästsäljarna någonsin med 81 miljoner sålda böcker världen över. Den är en av de tio mest lästa böckerna tillsammans med Bibeln, Harry Potter-serien och Borta med vinden.

Dan Browns senast utkomna bok Den förlorade symbolen (2009) sålde en halv miljon exemplar bara i Sverige.

Översättare: Lena Karlin och Peter Samuelsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inferno. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det är lite orättvist mot Dan Brown att läsa hans...

    Det är lite orättvist mot Dan Brown att läsa hans senaste gåtfulla roman, Inferno, direkt efter Torgny Lindgrens förunderliga Dorés Bibel! Men inte heller denna bok lägger man gärna ifrån sig! I stället för Avaforsens brus, brusar här Dante Alighieri's Inferno som färgrik kuliss. Gåtans formulering - den radikala lösningen på mänsklighetens problem, apterad för att så som en bomb brisera en viss dag, drar in en humanist, en professor i medeltida lyrik, i jakten för att avvärja hotet. Men infe... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Brown