Det andra ansiktet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 13)
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100139025

Det andra ansiktet E-bok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-05-12

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Det andra ansiktet" är den trettonde delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen.

Just när sommaren har slagit ut i blom skakas den fridsamma kustorten Ljugarn av ett uppseendeväckande mord. Offret är den kände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman som hittas död och fastbunden i sängen i sin sommarstuga.

När ett liknande mord begås på fastlandet dras kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson in i en intensiv utredning samtidigt som deras kärlek prövas på allvar. Reportern Johan Berg bedriver egen spaning på ön - vilket kommer att försätta honom i livsfara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det andra ansiktet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 juni 2016

    Det här är den trettonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla.

    Och lika bra var den här boken som dom tolv tidigare. Här är en länk till min recension av den förra boken, Den man älskar.

    Det som är bäst med Mari Jungstedts böcker, det är inte själva kriminalhistorierna, utan det är storyn runtomkring. Älskar att följa Anders Knutas, Karin Jacobsson, Johan Berg, och alla dom ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt