Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-12-30
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Tove Janson Borglund
ISBN
9789100139919

Främlingen vid havet E-bok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-12-30

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Eli Landon är en framgångsrik brottsmålsadvokat som förlorar allt då han blir anklagad för att ha mördat sin fru. Han var mitt i en bitter skilsmässa när han hittar sin fru död i deras hem. Han blir genast den huvudmisstänkte men trots intensiva efterförskningar så hittar inte polisen några bevis mot honom. Men all uppmärksamhet kring fallet gör att Eli förlorar jobbet och de flesta av sina vänner i Boston. Så han flyttar till det lilla samhället Whiskey Beach. Där har hans släkt ett stort hus vid havet. Här träffar han den levnadsglada och vackra Abra Walsh. Hon sköter om släktens hus och är en varmhjärtat kvinna som Eli vågar anförtro sig åt. Tillsammans försöker de lösa gåtan vem som mördade Lindsey, för att på så sätt rentvå Eli. Men snart förstår de också att huset vid havet har egna väl bevarade hemligheter...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Främlingen vid havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5. För ganska så exakt ett år sedan,...
  Britt-Marie Kullin, 14 januari 2014

  Betyg: 4 av 5.

  För ganska så exakt ett år sedan, så läste jag Nora Roberts tvåhundrade bok, Vittne till mord. Och den blev jag glatt överraskad av, eftersom jag inte har gillat hennes böcker tidigare.

  Den här boken, Främlingen vid havet tyckte jag också var bra. Den var likvärdig hennes förra bok. Kanske ingenting som jag kommer att minnas. Men absolut läsvärd för några timmars underhållning.

  Så vill ni ha lite spänning och lite kärlek, så rekommenderar jag boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts