Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-12-30
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anders Bodegård
ISBN
9789100140175

Madame Bovary E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-12-30

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 9 format & utgåvor
Gustave Flauberts Madame Bovary är den ultimata boken om läsning. I berättelsen om Emma Bovarys äktenskap, upprepade otrohet, romanläsning, romantiska drömmar och slutliga tragedi ryms både läsningens himmel och helvete. Läsningen som flykt, som dröm, som bättre version av verkligheten.

Flauberts klassiker, som när den först publicerades i Frankrike 1865 åtalades för osedlighet, men friades, ges nu ut i ny översättning av Anders Bodegård och med ett nyskrivet förord av Sara Danius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madame Bovary. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mästerlig!
    En Bokresa, 14 december 2020

    Gamla klassiker tåls att dammas av. Madame Bovary är en sådan. Gustave Flaubert skrev denna, på sin tid skandalösa bok 1857. Han åtalades, men friades, för att ha skrivit en omoralisk bok. Den handlar om Emma som gifter sig med Charles Bovary som är doktor. Emma är en obotlig romantisk kvinna som lever mellan dröm och verklighet. Hon lider av ensamhet som hon fyller med älskare och hög konsumtion av dyra saker. Allt det leder till katastrof i denna tragiska berättelse. Gustave Flaubert är det... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gustave Flaubert