Svärdens fält : Kejsaren III (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kejsaren (del 3)
Utgivningsdatum
2014-04-17
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Lennart Olofsson
ISBN
9789100141585
Svärdens fält : Kejsaren III (e-bok)

Svärdens fält : Kejsaren III E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-04-17

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter att ha kväst Spartacus blodiga slavuppror ser Julius Caesar en möjlighet att bli konsul och återvänder med bäste vännen och vapenbrodern Marcus Brutus till Rom, där intrigerande och sammansvärjningar hotar allt det han uppfostrats att värdesätta och kämpa för. Han trotsar stadens mäktiga senatorer och bildar tillsammans med Pompejus och Crassus det första triumviratet. I Roms namn för ett fälttåg honom till Gallien, där hans ledarskap och ambitioner börjar fjärma honom från Brutus. Deras vänskap sviktar, men tillsammans står de ändå enade i sitt beslut att korsa floden Rubicon, under de sista dagarna av den gamla republiken ? den som för alltid skulle komma att förändras av denne man utan motstycke i historien. Svärdens fält är en fristående fortsättning på Roms portar och Kungars död, och den tredje delen i en planerad serie om fyra om Julius Caesar. Conn Igguldens böcker om en omvälvande tid i det romerska imperiet, präglat av maktspel och ränker men också av mod och lojalitet, har alla blivit stora internationella succéer.

Del ett i serien, Roms portar, har sålt 40 000 ex bara i Sverige, och när Svärdens fält nyligen släpptes i England gick den som väntat direkt upp på tio-i-topplistan.

?Den storslagna handlingen och tidens andlösa brutalitet väcks frikostigt till liv.? Guardian

Om Kungars död: ?En karamell för hängmattan ? man kan inte få nog.? Liza Marklund i Biblioteket, P1

Om Roms portar:

?En spännande och fartfylld berättelse som skickligt låter en hjälte av renaste vatten bäras fram av historiska fakta.? Dagens Industri
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Conn Iggulden