Vargen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 6)
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100145941
Vargen (e-bok)

Vargen E-bok

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-08-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En dag blir mardrömmen verklighet: en ung kvinna rapporteras försvunnen efter en fest. Polisen Charlotta Lugn ger sig in i det medialt uppmärksammade spaningsarbetet, och upptäcker snart spår som leder till cybervärldens mörkaste vrår. Samtidigt befinner sig advokat Shirin Nouri i en rättegång som blir en av hennes svåraste prövningar: en man erkänner att han dödat sin flickvän, men hans ombud gör ändå allt för att han ska gå fri.

I spänningsromanen Vargen berättar Katarina Wennstam om ett samhälle där rättvisan gör skillnad på män och kvinnor, och där den mediala cirkusen utnyttjar spektakulära brott för att skapa maximalt intresse. En dag kommer vargen, men lyssnar någon på varningarna?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vargen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Insatt
  -, 2 september 2019

  Jag gillar hennes böcker för det är viktiga saker som behandlas. Ser fram emot nästa bok. Man berörs av det hon skriver.

 2. Både viktig ock spännande
  Jan, 27 augusti 2019

  Precis som övriga böcker i serien är både språket och intrigen bra. Miljöer beskrivs precis tillräckligt för att komma i stämning samtidigt som man får ett bra flyt i läsningen. Man vill skrika rakt ut av hur sjukt det samhälle som skildras är medans man är uppslukad av spänningen och personporträtten i handlingen. Katarina har ett väldigt bra sätt att förmedla samhällskritik samtidigt som det är en deckare man lever sig in i.

 3. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 augusti 2019

  Katarina Wennstam har tidigare skrivit femton böcker, och jag har läst dom alltihopa. Åtta romaner, fyra faktaböcker, två ungdomsböcker, och en kortroman. Alla böckerna är mycket, mycket bra.

  Vargen är den fristående fortsättningen och bok nummer sex i bokserien om polisen Charlotta Lugn och advokaten Shirin Nouri.

  Och även om jag tycker mycket om författarens faktaböcker, ungdomsromaner, och kortromaner, så är det ändå hennes spänningsromaner som jag tycker bäst om.
  ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam