Epidemin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-08-04
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100155438

Epidemin E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-08-04

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det politiska stjärnskottet Johan Svärd har tagit regeringsmakten efter en historisk valseger. Hälsopartiets vallöfte: svenskarna ska bli smala igen. Landon Thomson-Jaeger, ung forskare i Uppsala, ser sin flickvän tyna bort i anorexi och kyrkorna förvandlas till hälsocenter. På flykt undan propagandan träffar han Helena, som blivit av med jobbet: tjocka sjuksköterskor har dåligt inflytande på patienterna. Hälsopartiet skyr snart inga medel för att utrota fetmaepidemin. Men vart tar alla överviktiga vägen? När Helena plötsligt försvinner ger Landon sig ut på de norduppländska vägarna för att leta efter henne. Det blir en otäck resa genom ett allt råare svenskt samhällsklimat, där alltifrån fettmassa till intaget av kolhydrater är strängt kontrollerat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Epidemin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 februari 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - För två dagar sedan så läste jag ut författaren Åsa Ericsdotters helt nya bok, Fas 3, som kom ut för en vecka sedan. Jag tyckte boken var så bra, och blev så nyfiken på hennes tidigare böcker. Så nu har jag läst boken Epidemin som kom ut för fem och ett halvt år sedan. Och den boken var precis lika bra. En mycket välskriven roman som man kan läsa in flera liknelser med riktiga händelser i. Den är hemsk, gripande, spännande, och berörande. Jag kan varmt rekommendera båda böckerna, Epidemin och Fas 3.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Ericsdotter