Mittvatten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sam Berger och Molly Blom (del 3)
Utgivningsdatum
2018-08-10
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100162382

Mittvatten E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-08-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sam Berger är misstänkt för ett mord han inte har begått, och partnern Molly Blom ligger i koma. Han flyr till skärgården och väntar på direktiv från Säpos högste chef. Ett terrordåd hotar Stockholm och en jagad mördare - som nu har kidnappat en flicka - kan gå fri. Är Berger lösningen eller en del av problemet?

Arne Dahl visar på nytt sitt mästerskap med Mittvatten, en kriminalroman av internationellt snitt, i samma anda som succéromanerna Utmarker och Inland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mittvatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ordinær krim på det jevne
  Buster, 30 januari 2020

  Dette er endel av en lang serie bøker.
  Noen deler av boken var ulogisk. og boken var til dels klisjepreget. Fortellingen var litt usannsynlig: røde tråder som var knyttet sammen for tett og på , etter min mening, dum måte. forfatteren mente det ville skape en mening. for meg virket det ikke.
  Om jeg vil rekommendera boken. Ja. Det er krim som er produsert som en i rekken av krimbøker. Jeg har lest verre krimbøker. Om man ønsker noe å lese en bok for å bli middels underholdt er dette e... Läs hela recensionen

 2. Arne Dahl har gjort det igjen
  tlych (Oslo), 24 augusti 2018

  Noe av det bedre jeg har lest. Følger meget godt opp de to foregående i serien og for ikke å glemme en meget "fiffig" innblanding av eldre Dahl figurer. Anbefales på det varmeste (etter at du har lest Utmarker og Inland først)

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl