En bil åt mister Singh (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100165413
En bil åt mister Singh (e-bok)

En bil åt mister Singh E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-02

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Latema Road sammanfattade Nairobi. Gatan doftade av brinnande träkol, avgaser, rostad majs, piss, marijuana och varm hud.

Per Gustavsson är en frilansande utrikeskorrespondent, och det är på Latema Road han trivs bäst, det är där han om nätterna träffar sina ljusskygga vänner. Och det var där han träffade Aisha - den vackra kvinnan som han omedelbart förälskade sig i.

Samtidigt som Per får ett jobb för en av Sveriges största kvällstidningar, försvinner Aisha spårlöst. Till en början oroar han sig inte, han har annat att tänka på. Han ska som den ende svenske journalisten täcka svälten i Turkana - ett fattigt område i norra Kenya. Det är på så sätt han kommer i kontakt med utvecklingsministern Anyango och dennes sekreterare mister Singh. Det dröjer innan Per inser vad som egentligen döljs bakom Aishas försvinnande...

En bil åt mister Singh från 1990 är en stor, episk skildring av 1990-talets Afrika, sett ur ett annorlunda perspektiv. Det är en spännande, underhållande och mycket ovanlig svensk debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bengt G Nilsson