Spindeln (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 9)
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Hummingbirds, Reklambyrå (form)
Dimensioner
214 x 123 x 31 mm
Vikt
590 g
SAB
Hc
ISBN
9789100167110

Spindeln

(58 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-10-19
239
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor

Missa inte den nionde boken om Joona Linna av Lars Kepler!

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor - varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spindeln
 2. +
 3. Bestseller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bestseller av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Spindeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt spännande
  Anna , 9 maj 2024

  Väldigt spännande och man vill läsa mer och mer. Detaljerna gör att man målar upp miljön i bilder. En bok som är svår att lägga ifrån sig...man vill veta nästa steg

 2. Från pärm till pärm
  Anette Ström, 3 april 2023

  Spänning på hög nivå med ett oväntat slut... Går inte att sluta läsa, måste bara veta slutet på denna otroligt kluriga gåta.

 3. Superspännande
  Christina, 19 mars 2023

  Som alla Keplers böcker, superspännande från sida 1. Vilket gör att det är svårt att lägga ifrån sig boken man vill bara fortsätta läsa!

 4. Inte bra
  Jan Westerberg , 10 mars 2023

  Denna bok är inte bra. Helt osannolik handling som dessutom är väldigt utdragen och lång. Hade säkert kunna kortat ner boken med 100 sidor.

 5. Krystad och fylld med irrelevanta beskrivningar
  Caroline, 6 mars 2023

  Jag har läst alla böckerna, och de har tyvärr blivit sämre för varje bok. Den här klarar jag inte att läsa till slutet. Blir hela tiden distraherad från handlingen med fåniga detaljer som plastpåsar som flyger över parkeringar och folk som kliar sig i huvudet och adjektiv, adjektiv, adjektiv... Absolut ingenting lämnas åt fantasin, och det blir bara så trist. Tidigare böcker har klarat sig tack vare att de ändå varit spännande, men det här är inte spännande. Bara sensationsgenererande beskrivningar av en massa riktigt obehagliga människor.

 6. Spännande men väl detaljrikt
  Katarina, 6 februari 2023

  Där Spegelmannen frossade i kvinnovåld är denna mindre brutal. Det är spännande hela tiden. Som svensklärare tycker jag att det är alldeles för mycket gestaltningar och detaljer, det skulle öka spänningen att vara lite mer återhållsam. Det blir inte bättre med miljarder adjektiv.

 7. Andlöst spännande mot slutet!
  Kaffeläsaren, 1 januari 2023

  Spindeln är den nionde delen i Keplers populära serie om Joona Linna. Jag har läst de fem första i serien men sen har det inte blivit fler. Inte för att jag inte tycker om serien, utan bara för att jag inte hunnit med att läsa dem bland all annan utgivning. Lite historik märks det att jag har missat på vägen med Saga Bauer och Joona Linna, men inte så mycket att det blir svårt att hänga med, men klart att det blir ännu bättre om en har läst alla böcker innan. Till en början tycker jag att bok... Läs hela recensionen

 8. Ok! Men...
  Nisse, 8 december 2022

  Bra, men känns som att Kepler i vissa stycken ska överträffa sej själva med underliga/konstiga miljöer. Önskar bättre beskrivning av vissa karaktärer.

 9. Bra men inte bäst
  Vera Li, 8 december 2022

  Många har sagt olika om den här men jag tillhör de som gillar den. Den är inte Keplers bästa, men definitivt värt att läsa. Rekommenderar.

 10. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 december 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Spindeln, är den nionde boken i serien om Jonna Linna, av Lars Kepler. Jag har följt serien och tyckt om alla böckerna, även om jag har tyckt att dom har blivit något sämre än vad dom var i början. Men fortfarande så tycker jag att dom är bra, spännande, och läsvärda. Fast man ska nog inte läsa den här boken om man är känslig, för den innehåller väldigt mycket utförligt beskrivet våld, tortyr, mord, våldtäkt och grovt sex. Kan i alla fall rekommender... Läs hela recensionen

 11. Mycket bra bok!
  Frida, 24 oktober 2022

  Jag gillar den här boken lika mycket som Keplers tdigare böcker. Detta är en bladvändare även om jag tycker att våldet kanske blir lite väl mycket ibland. Men spänningen är hög och Joona är en intressant karaktär att följa.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler