Att skriva : en hantverkares memoarer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-16
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Ola Larsmo
ISBN
9789100169954

Att skriva : en hantverkares memoarer E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-05-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stephen Kings Att skriva har sedan den utkom 2000 blivit en modern klassiker, lika älskad av läsare som av författare. Att skriva är både en självbiografi och handbok i skrivandets hantverk. King berättar om barndomen på 50- och 60-talet, om skolåren och om det tidiga intresset för skrivandet. Han ger också praktiska och underhållande tips till aspirerande författare med en mängd exempel från sina egna och andras texter.Nyöversättning av författaren Ola Larsmo, som även bidrar med ett nyskrivet efterord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att skriva : en hantverkares memoarer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Att lära av de bästa!
  En Bokresa, 2 december 2020

  Att Stephen King kan skriva är nog ingen hemlighet, han är ju känd som skräckens mästare och har skrivit över 60 böcker och mycket annat. "Att skriva" är en handbok om just det, att skriva. På en fråga hur han skriver svarade han smart nog "ett ord i taget". Boken innehåller smarta och kreativa tips. Men denna bok är så mycket mer än så, underrubriken är ju "En hantverkares memoarer". Den handlar också om hans personliga liv, sin uppväxt, hur han kom fram till sina böcker. Och han berättar om... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 maj 2017

  Boken Att skriva - En hantverkares memoarer gavs ut redan för sjutton år sedan, år 2000. Men nu har den utkommit i en nyöversättning. Jag läste den första utgåvan när den kom, och tyckte mycket om den även då, precis som jag gjorde nu.

  Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit så i snart fyrtio år nu.

  Den här boken är till hälften en självbiografisk bok och till hälften en bok om att skriva böcker. Och jag tyckte mycket om båda delarna.

  Mycket ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stephen King