Älska, glömma och förlåta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-14
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Ing-Britt Björklund
ISBN
9789100172145

Älska, glömma och förlåta E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-07-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Älska, glömma och förlåta är en varm roman om kraften i att förlåta och bli förlåten. Viktiga i berättelsen är de så kallade förlåtelsestenarna. Stenarna skickas med ett kedjebrev och två enkla uppmaningar: att förlåta för att därefter be om förlåtelse. Men Hannah Farr, New Orleans mest populära programledare, nappar inte. Hon dejtar stadens borgmästare, är väldigt förtegen om sitt privatliv och har gömt undan sina egna stenar i närmare två år - och hållit tyst om sitt förflutna i snart tjugo år. Men när Hannahs gamla vän Fiona Knowles, som skapat stenarna, är med i hennes tv-show, öppnar hon plötsligt upp om åratal av svåra konflikter med sin mamma. Ivrigt påhejad av sina fans, ifrågasatt av sina vänner och anklagad av sin pojkvän för att förstöra hans politiska karriär går hon mot sin vilja ut i offentligheten för att söka försoning. När Hannah kan se klarare på vad som hänt i det förflutna inser hon att den sanning hon klamrat sig fast vid sen hon var ung inte stämmer alls. Hon måste finna modet att lösa knutarna från uppväxten om hon inte ska riskera att förlora kontakten med sin mamma och möjligheten att leva ett liv där hon är sann mot sig själv för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älska, glömma och förlåta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juli 2017

    För lite drygt ett år sedan så läste jag författarens debutbok, Det kommer alltid en ny himmel, och jag tyckte den var mycket bra.

    Nu har jag läst ut Lori Nelson Spielmans andra roman, Älska, glömma och förlåta, och den var nästan lika bra. Böckerna är helt fristående från varandra.

    Boken är berörande, lättläst, gripande, snabbläst, känslosam, och riktigt bra, tycker jag. Nästan lika bra som hennes första bok. Och jag ser definitivt fram emot fler böcker av författaren. Och jag rekommenderar båda hennes böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lori Nelson Spielman