Jag ser dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 15)
Utgivningsdatum
2019-06-04
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100173494

Jag ser dig E-bok

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-06-04

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Lugnet har lagt sig på Lilla Karlsö efter turistsäsongen, men septembervädret är vackert och havet ännu varmt efter den långa, heta sommaren.

En grupp studenter tillbringar helgen ensamma på den karga och ensliga ön innan höstterminen tar fart på allvar. Efter en tupplur på stranden vaknar Frida upp på pojkvännens arm och gör en fasansfull upptäckt. Både han och kamraterna är döda. Hon är den enda överlevande.

Mordet skakar om hela landet och för varje dag som gärningsmannen går fri ökar oron och paniken sprider sig på högskolan. Är någon ute efter att mörda studenter eller råkade ungdomarna bara vara på fel plats vid fel tillfälle?

Kommissarie Knutas tampas med fallet samtidigt som hans eget liv tar en ny oväntad och dramatisk vändning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag ser dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, tät men lite slät
  Mats Gustav, 7 juli 2019

  En bok man plöjer igenom för att få veta hur det ska gå. Bra och spännande. Vad jag inte förstår är varför det försöks skapas en balans mellan heteros, homosexuella och transsexuella bland alla förekommande personer. Egentligen har det inget att göra med berättelsen. Det är en annan bok som skulle välkomnas.

 2. En av Maris bästa böcker
  Mats Kullander (Årsta), 18 juni 2019

  Denna bok är fristående från hennes serie, men mycket spännande och bra. Härlig intrig, överraskande slut! En av hennes bästa
  Rekommenderas verkligen!

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 juni 2019

  Det här är den femtonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla. Och lika bra var den här boken som dom fjorton tidigare.

  Det som är bäst med Mari Jungstedts böcker, det är inte själva kriminalhistorierna, utan det är storyn runtomkring. Älskar att följa Anders Knutas, Karin Jacobsson, Johan Berg, och alla dom andra, i deras liv.

  Boken var, som alltid när det gäller Mari Jungst... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt