Där den sista lampan lyser (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 16)
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100173517
Där den sista lampan lyser (e-bok)

Där den sista lampan lyser E-bok

(33 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-06-09

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Två Stockholmspojkar som tillbringar höstlovet på ett grådisigt och stillsamt Gotland försvinner spårlöst under en cykeltur till raukområdet Holmhällar. Kommissarie Knutas drar igång en jakt efter pojkarna i en intensiv kamp mot klockan. När så kroppen efter en antikvarie på Fornsalen spolas upp på en strand norr om Visby finner polisen skäl att leta samband.

Anders Knutas och hans kollega och partner Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att lösa, samtidigt som de står inför stora utmaningar i privatlivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Där den sista lampan lyser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sidlayout
  Uffe Lindstrand , 5 april 2023

  Själva berättelsen är otroligt välbyggd. Det som gör den svårläst som nedladdad bok är att det inte finns några styckebrytningar eller i och för sig alldeles vanliga radbrytningar. Det gör det tungläst. Minnet får svårare att relatera till viktiga punkter.

 2. Så där
  Karina Johansson, 28 juni 2021

  Huvudkraktärernas personliga relationer och bekymmer fick för mycket utrymme. Jag ville läsa en deckare, inte en relationsroman! Tidigare böckerna har varit bättre.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 juni 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den sextonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla. Gillar att följa Knutas, Karin, Johan, och alla dom andra. Tycker att den här boken, Där den sista lampan lyser, precis som dom tidigare böckerna, är välskriven och lättläst. Rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt