Natriumklorid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 9)
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Helena Hansson, Djordje Zarkovic
ISBN
9789100175672

Natriumklorid E-bok

(24 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-03-29

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När en kvinna begår självmord på sin 60-årsdag kommer ett olöst fall från 1988 upp i ljuset. Under tre årtionden har en lång rad människor fallit offer för en våldsam mördare med en sällsynt förmåga att dölja sina brott. Carl, Rose, Assad och Gordon på Avdelning Q - som redan är pressade på grund av coronapandemin - står inför ett av sina mest komplexa och svårlösta fall någonsin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Natriumklorid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig
  S, 5 april 2023

  Sämst i serien, konstigt virrvarr och orealistisk. Kanske för stort tryck att få ut nya böcker i den populära serien - som fram tills nu har uppskattats.

 2. Ruskig spänning
  -, 4 december 2022

  Enastående spänning, med en liten liten dipp mitt i! Den blev lite tråkig, när den bara stod och stampade, för att mot slutet öka till ett crescendo av oanade mått! Enastående spänning! Det enda jag saknade var det mustiga danska språket, men det är ju inte bokens fel!

 3. Något virrig!
  Lars Åke Rydh (Västerås), 23 augusti 2022

  Inte alls i klass med de tidigare i serien. En splittrad, lite virrig uppbyggnad och handling med ett något konstigt slut. En cliffhanger kan man säga.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen