Vild eld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Andra Shetlandskvartetten (del 4)
Utgivningsdatum
2018-09-25
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Jan Järnebrand
ISBN
9789100176525

Vild eld E-bok

(5 röster)
E-bok,  Svenska, 2018-09-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Helena och Daniel Fleming flyttar med sina barn till den avlägset belägna orten Deltaness på Shetlandsöarna för att få en nystart. Sonen Christopher har autism och föräldrarna hoppas att en mindre skola ska ge honom bättre stöd än han fått på sin förra skola i London. Men familjen märker snart att alla i det lilla samhället inte är lika glada över deras ankomst. Någon skickar Helena små teckningar av en streckgubbe i en snara.

Det visar sig att den tidigare ägaren av familjen Flemings nya hus begick självmord genom att hänga sig i ladan på gården. När Emma Shearer, barnflicka hos traktens läkare, hittas hängd i samma lada rubriceras dödsfallet som mord, inte självmord. Inom kort sprids skvallret om hennes förhållande med Daniel som en löpeld, och fallet hamnar på Jimmy Perez bord. Kommer Perez att lyckas hitta Emma Shearers mördare innan familjen Fleming har krossats för alltid?

Vild eld är den totalt sett åttonde boken i Ann Cleeves Shetlandserie och del fyra i den nya kvartetten. Cleeves böcker ligger till grund för teveserien Shetland, som sänts på SVT.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Cleeves