Om drömmen blir verklighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vännerna från Templeton House (del 2)
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789100176730
Om drömmen blir verklighet (e-bok)

Om drömmen blir verklighet E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-11-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt - Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Prestationsprinsessan Kate har en förkärlek för mappar sorterade efter färg och den ordningsamma revisorn driver ofta omgivningen halvt från vettet med sitt kontrollbehov. Bara bästa vännerna Margo och Laura vet vad som ligger bakom Kates små sätt och låter henne hållas. Men när misstankar om ekonomiska oegentligheter riktas mot henne rasar hela tillvaron. Kate ombeds att ta "semester" medan saker och ting ordnas upp, fast hon har inga planer på att bara sitta och vänta. Hon måste ställa allt till rätta och bevisa sin oskuld. Och hjälpen kommer från ett högst oväntat håll ...

Byron De Witt vet inte vad det är med Kate som gör att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är lättretlig och diskussionslysten och ... passionerad. Om han bara kunde få henne att inse att kärlek inte är en balansräkning och att hjärtat följer sina alldeles egna lagar.

Om drömmen blir verklighet är den andra fristående delen om vännerna från Templeton House.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om drömmen blir verklighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Anklagad
    -, 28 augusti 2020

    Mycket bra bok , läsvärd

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts