Boken om Kim Wall : när orden tar slut (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2018-11-09
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Andersson, Jens (form)
Dimensioner
211 x 133 x 25 mm
Vikt
407 g
SAB
Lz Wall, Kim
ISBN
9789100177683
Boken om Kim Wall : när orden tar slut (inbunden)

Boken om Kim Wall : när orden tar slut

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-11-09
198
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Jag vaknar mitt i natten. Två tankar har slagit rot i mitt huvud under den oroliga slummern, tankar som vägrar släppa taget innan jag blivit medveten om dem. Den ena är att Kim ska leva vidare genom en stipendiefond, hon ska inte bli bortglömd. Den andra är att den här boken, den sanna berättelsen måste skrivas, och det ska vi göra. Kim ska gestaltas som den engagerade och viljestarka kvinna hon var, som människan och journalisten Kim - inte som offret. Besluten skänker en viss tröst - aluta continua - kampen fortsätter."

Augusti 2017. Kim Wall ger sig ut för att göra ett reportage om en ubåt i Köpenhamn, en alldeles vanlig dag på jobbet för en frilansande journalist. Därefter är det meningen att hon ska flytta till Peking tillsammans med sin pojkvän, ett nytt liv väntar. Men Kim kommer inte tillbaka. Istället för att skriva rubriker blir hon rubrikerna.

Detta är hennes föräldrars, Ingrids och Joachims, berättelse - om sorgen, men framför allt om Kim, hennes kall och oförglömliga gärning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Boken om Kim Wall : när orden tar slut
 2. +
 3. Boken om Kim Wall : när orden tar slut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken om Kim Wall : när orden tar slut av Ingrid Wall, Joachim Wall (pocket).

Köp båda 2 för 277 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Boken om Kim Wall : när orden tar slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En gripande bok
  Ann-christin Hansson, 17 april 2019

  Boken är fantastiskt välskriven och väldigt intressant, förutom att det är en stor tragedi det som inte skulle hända, tyvärr hände.

 2. En mycket läsvärd bok!
  Bo Karlsson, 21 december 2018

  Jag sträckläste den här boken, vilket jag sällan annars gör. Den är mycket välskriven och mycket gripande. Den genomsyras av föräldrarnas oändliga kärlek till Kim. Jag rekommenderar varmt boken till alla, som berörts av den oerhörda tragedin.

 3. Mordet på Kim

  Väldigt rörande bok. Så starkt gjort av Kims föräldrar att orka berätta om mordet på sin dotter. Man får insyn i hela utredning och sorgen som föräldrarna har.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna