Som pesten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789100178437

Som pesten E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-10-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Läkaren Karoline Branner flyttar med sin familj till Genève för att arbeta med pandemibekämpning för WHO. Men på kontoret möter hon oväntat motstånd i den politiska organisationen, och hemma blir hennes man allt mer rastlös. Och så kommer signaler om en ny influensapandemi.

"Som pesten" är en bladvändare med både emotionellt djup och politisk udd. Det är Hanne-Vibeke Holst när hon är som allra bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som pesten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt, välskriven spänningsroman
  -, 17 november 2018

  Ett kusligt scenarium skildrat på ett fantastiskt fängslande sätt. Författaren griper tag i läsaren från första stund och håller denne fängslad till sista sidan. Som pesten är en bok som man samtidigt vill sluka och lägga ifrån sig för att den ska vara så länge som möjligt. Det är bara att välja det som passar en bäst.
  Rekommenderas på det varmaste - varför inte som julklapp.

 2. Berg och dalar
  Werner Gustafsson (Halmstad), 5 november 2018

  Bra beskrivning av hur pandemin hanteras och som en ny sannolikt skulle bli hanterad. Flera bra beskrivningar av mer eller mindra dysfunktionella relationer. Spännade och lättläst.
  Men..personskildringarna något stereotypa och hur allt slutar är en besvikelse. Trots detta gör de viktiga partierna att boken är mycket väl värd att läsas..

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Hanne-Vibeke Holst